Forside
Profil
Vinproducenter
Restauranter og Vinbarer
Leveringsbetingelser
Tilmeld nyhedsbrev
Kontakt
Bodega Inurrieta
Bodega Abadia de Acón
Domaine Agapé
Domaine des Lises
Domaine de Pallus
Domaine Francois Lumpp
Domaine Matassa
Domaine de Majas
Domaine Jonathan Pabiot
Domaine Latour-Giraud
Domaine René Bouvier
Weingut Dopler
Weingut Ebner-Ebenauer
Azienda Agricola Ripanuda
Maison Chantereves

Billede_405.jpg

Billede_389.jpg

Weingut ebner-ebenauer

Weingut Ebner-Ebenauer er en ældre vingård i den nordøstlige del af Østrig i vinregionen Weinviertel. Vingården ejes og drives af Marion Ebner og Manfred Ebenauer, som begge er uddannet ønologer.
Oprindeligt var det Manfred Ebenauers farfar, der grundlagde vingården, Weingut Ebenauer. Den blev senere videreført af sønnen, og er nu overtaget af barnebarnet og hans hustru under det nye navn Ebner-Ebenauer.
Vinregionen Weinviertel er mest kendt for at producere frugtige og letdrikkelige konsumvine, men regionen har gunstige forhold, såsom sydvendte skråninger med de rette hældninger, meget forskellige jordforhold, gamle vinstokke, og ikke mindst de rigtige vinproducenter med den rigtige indstilling og know-how til at kunne producere komplekse og interessante vine med terroirpræg.
Ebner-Ebenauer tilhører netop denne lille gruppe af vinproducenter i Weinviertel, og de producerer i dén grad interessante vine. Især deres forskellige enkeltmarks Grüner-Veltliner, og ikke mindst deres ”Black Edition” Chardonnay og Pinot Noir, har alle høj klasse.
Internationale vinskribenter og kritikere, har fået øjnene op for Ebner-Ebenauer, som roses for deres høje niveau af bla. Robert Parker og Jancis Robinson.
Ebner-Ebenauer producerer frugtige, stringente, elegante og komplekse vine som passer perfekt til både det klassiske og det eksperimenterende køkken.

Vi har følgende vine fra Weingut Ebner-Ebenauer i vores sortiment:

 

2013 Traminer 

2012 Riesling

2013 Grüner Veltliner "Bürsting"   

2009 Pinot Noir Black Edition   

 

clément vin  ·  nystedvej 11  ·  4000 Roskilde  ·  tel +45 21 370 390 ·  info@clementvin.dk